Update
Door: daisyjanssen79
Blijf op de hoogte en volg Daisy
13 Juni 2010 | Verenigde Staten, Seattle
Tijdens de autorit viel me op hoe mooi de omgeving hier is. Veel groen, veel bossen en bergen.
Vrijdag heb ik een 'normale' werkdag gehad. Ik ben begonnen met een journal club van de geriaters. Het is leuk om te zien hoe ze dat hier doen. Ik begin de weg al wat beter te kennen. Van het Harborview medical center ben ik naar het kantoor de VA gelopen voor een research meeting. Ook die heeft me weer wat meer inzicht opgeleverd, ook al begrijp ik ook vanalles niet (alle afkortingen en namen maken het wat lastig).
Ik heb afgesproken om met een onderzoekster van de VA die ik in New Orleans al had gesproken een avond te gaan eten. Dat stelde zij zelf voor en dat lijkt me erg leuk. Zij had in New Orleans in dezelfde sessie als ik een presentatie. We hebben dezelfde research interesses, dus dat is erg leuk.
Daarna ben ik bij de REI (dat is een begrip hier in outdoor-spullen) een....fietshelm....gaan kopen. Ik krijg morgen de fiets van de vrouw van Randy te leen (sympathiek he!), maar je mag in Seattle niet zonder helm op de fiets. Bij de REI heb ik mijn ogen uit gekeken. Je weet echt niet wat je ziet. Ik ken bij ons geen winkel die daarmee te vergelijken is. Echt alles op het gebied van outdoor. Kano's, fietsen, kampeerspullen, kleding, schoenen, navigatie etc etc etc. En bij de hiking shoes een 'hiking-trail', met keien, bruggetjes etc om de schoenen ook echt te proberen! En voor de fietsen ook een heel stuk om te proberen. Echt gaaf.
Vandaag (zaterdag) ben ik de hele dag met de boot op pad geweest. Ik ben om 6u met de bus downtown gegaan, naar de pier. Hier ben ik met een boot naar Friday Harbour gegaan. Dat ligt op 1 van de San Juan Islands. Het was schitterend weer (ik heb dan ook een flink rode snoet nu). De omgeving is echt prachtig. Water, eilanden, bergen. Schitterend. Vanuit Friday Harbour ben ik met de boot gaan Whale watchen...alleen....geen whales, geen grijze, geen orka, wel zeehonden, zeeleeuwen en eagles. Ook gaaf.
Op Friday Harbor nog enkele uren vrij gehad om wat rond te wandelen en te eten. En daarna met de boot terug naar Seattle.
15 Juni 2010 - 17:39
Jamila:
Waar is die foto van jou mét fietshelm...je hebt toch zeker een mooie rose uitgezocht?